Home / Horoscop saptamanal / Balanță 30 septembrie-6 octombrie 2019

Balanță 30 septembrie-6 octombrie 2019

HOROSCOP BALANTA 30 SEPTEMBRIE – 6 OCTOMBRIE  2019

In continuare lucrurile importante tin de viata ta, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare si infatisare. Acum pot avea loc provocari si complicatii, dificultati care sa te oblige sa te maturizezi si sa-ti asumi anumite responsabilitati. Incearca sa fii deschis schimbarii cel putin din punct de vedere al sociabilitatii, infatisarii, relatiilor, castigurilor, lucrurilor, persoanelor sau activitatilor ce te atrag. Poti sa te reinventezi, sa iti infrumusetezi imaginea, sa aplanezi conflicte, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi relatii personale, romantice, sociale si profesionale, sa renegociezi orice contracte care te scot in evidenta. Iti sunt favorabile reevaluarile, reconsiderarile si fixarea unor scopuri pe termen lung. De vineri, pentru o luna si jumatate aici iti consumi energia si depui cele mai mari eforturi, asa ca iti sunt incurajate intalnirile, socializarea, activitatile de infrumusetare si initiativele de imbunatatire a imaginii.

Totusi, incepand de joi preocuparile tale includ si bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, confortul personal si nivelul de trai. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. Spre sfarsitul saptamanii poti afla informatii secrete, poti primi oferte surprinzatoare, poti gasi noi resurse si poti descoperi noi perspective cu privire la economie, confort, bani, profit, resurse materiale si valorificarea talentelor native.

Tot incepand de joi, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de locurile natale, familie, parinti, camin, proprietati imobiliare, lucrurile care te fac sa te simti in siguranta, baza de la care pleci, intimitate si nevoile sufletesti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.