Home / Horoscop saptamanal / Balanță 30 iulie – 5 august 2018

Balanță 30 iulie – 5 august 2018

HOROSCOP BALANTA 30 IULIE – 5 AUGUST 2018

Atentie la secrete, finante, situatii de criza, dificultati in dragoste, cu copiii sau prietenii

Si saptamana aceasta, mai ales joi, atentie la impulsivitate si tensiuni in dragoste, cu copiii sau in intimitate, rabufniri emotionale, crize de gelozie, incidente ciudate, cheltuieli pe distractii si blocaje in accesarea unor surse suplimentare de venituri.

De vineri pana martea urmatoare, ai grija si la prieteni, organizatii, popularitate, parteneri de afaceri, proiecte la scara larga, investitii, venituri, cheltuieli si nivelul de trai. Optimismul exagerat, excesele si supraevaluarea iti pot crea dificultati. Pentru a putea avea succes incearca sa vezi exact care este nivelul puterii tale, sa fii realist si cumpatat.

Incepand de duminica, pana miercurea ce vine iti sunt favorabile intalnirile romantice, inceputul unei povesti de dragoste, proiectele artistice si recreative, castigurile din jocuri de noroc si propriile creatii, atat timp cat reusesti sa iti ajustezi modul de actiune, atitudinea si initiativele in privinta activitatilor ce te fac fericit, a exprimarii sentimentelor si laturii artistice. Profita ca sa gasesti solutii inventive pentru a obtine ce iti doresti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.