Home / Horoscop saptamanal / Balanță 30 aprilie – 6 mai 2018

Balanță 30 aprilie – 6 mai 2018

HOROSCOP BALANTA 30 APRILIE – 6 MAI 2018

Atentie la serviciu, calatorii, cheltuieli, tensiuni in familie, cu parintii sau partenerul

De luni pana joi incearca sa folosesti dorinta de a-ti ajuta semenii pentru a obtine un echilibru pe plan emotional. Ar fi bine totusi sa nu sacrifici chiar totul in favoarea celorlalti.

De vineri pana martea urmatoare poti obtine beneficii din serviciu sau din relatia cu strainatatea, insa verifica atent conditiile impuse. Ai grija si la neplaceri privind locuinta, tensiuni si dificultati de comunicare in camin, in cuplu, in familie si relatiile personale.

De la Luna Plina de luni, timp de zece zile poti avea parte de rabufniri datorita lipsei banilor sau sa cheltuiesti impulsiv pentru a-ti asigura un anumit confort, macar emotional. Ai rabdare, nu reactiona instinctiv, fii chibzuit si cauta solutii financiare stabile si sigure. In prima parte a saptamanii inca poti lua decizii favorabile pe termen lung in privinta depasirii crizelor si obtinerii linistii sufletesti. Iar saptamana viitoare ai sanse sa gasesti resursele interioare si externe potrivite, asa ca incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.