Home / Horoscop saptamanal / Balanță 3 – 9 septembrie 2018

Balanță 3 – 9 septembrie 2018

HOROSCOP BALANTA 3 – 9 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, rabufniri, tensiuni in camin, familie, in dragoste sau cu copiii

 

Luni inca mai poti imbunatati comportamentul, exprimarea, comunicarea si infatisarea, poti creste popularitatea si castigurile din proiecte de anvergura. Totusi, de marti pana sambata ai grija la temperament, blocaje si tensiuni in camin, incidente si tensiuni in familie. De sambata, pentru doua luni iti sunt favorizate investitiile si castigurile materiale, dar poti avea venituri si cheltuieli mai mari, in special pentru confortul personal. La sfarsitul saptamanii ai grija la surprize si strictete in legatura cu finantele.

De joi si pana la sfarsitul lunii, in special in urmatoarele doua saptamani, atentie la agitatie in dragoste si cu copiii, crize de gelozie, rabufniri emotionale, blocarea unor surse financiare, incidente din graba si neatentie.

Tot de joi, pana la anul ai din nou capacitatea de a fi responsabil si organizat cu privire la familie, camin, imobiliare si acoperirea nevoilor de baza, iar pana saptamana viitoare ai sansa de a face o schimbare importanta, pentru a avea mai mult succes. Si tot de joi, doar pentru doua saptamani, devii meditativ si introspectiv, te preocupa starea psihica si eliminarea dependentelor, persoanelor si lucrurilor ce te trag inapoi. Pana vineri poti vedea mai bine realitatea legata de aceste lucruri, si chiar poti gasi noi oportunitati legate de imbunatatirea starii psihice si sufletesti. Profita de Luna Noua de duminica pentru a-ti clarifica perceptiile si spiritul practic, si a hotari exact ce sacrificii esti dispus sa faci!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.