Home / Horoscop saptamanal / Balanță 3-9 iunie 2019

Balanță 3-9 iunie 2019

HOROSCOP BALANTA 3 – 9 IUNIE 2019

De marti, pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la lucrurile ce tin de obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, faima si reputatie. Anumite informatii sau intalniri iesite din comun iti pot deschide un nou drum, iar de duminica, pentru o saptamana poti actiona cu succes pentru a-ti vedea sperantele implinite.

Poti avea succes in: ce priveste depasirea crizelor si pierderilor, regenerarea afectiva si financiara, resurse externe, relatii intime si de suflet. In legatura cu avantajele si beneficiile dinspre ceilalti, de pe urma unor contracte sau lucruri la comun, pana duminica inca mai poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti finaliza un partaj sau mostenire, poti primi un imprumut, poti obtine venituri suplimentare din munca, poti pune bazele unor afaceri impreuna cu altii, poti initia relatii sufletesti sau intime de durata.

Concentreaza-te pe: imbunatatire, perfectionare, extinderea orizonturilor, completarea educatiei, studii, drumuri lungi, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice.

Luni, momentul de Luna Noua iti incurajeaza un nou inceput. In a doua parte a saptamanii poti da dovada de inspiratie si intuitie, pot avea loc evenimente care sa-ti deschida orizonturile, insa pot exista si confuzii, controverse si interpretari eronate. Incepand de duminica, pana pe 3 iulie poti avea parte de reusite din punct de vedere financiar si al relatiilor, in privinta acestor chestiuni.

Atentie la: drumuri lungi, relatia cu strainatatea, chestiuni legate de lege si judecata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.