Home / Horoscop saptamanal / Balanță 3 – 9 decembrie 2018

Balanță 3 – 9 decembrie 2018

HOROSCOP BALANTA 3 – 9 DECEMBRIE 2018

Atentie la epuizare, sanatate, accidente, comunicare, serviciu, conflicte, anturaj, cuplu

 

In primele zile si in special luni, pot exista situatii neobisnuite legate de viata, identitatea, integritatea si valoarea ta, bani, posesiuni, venituri si resurse proprii, beneficii din sarm si felul in care te prezinti, relatia cu ceilalti, cuplu, asocieri, contracte, procese sau conflicte. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara pe plan personal, casnic, social sau profesional, si sa intelegi necesitatea lor.

In plus, joi se incheie perioada de revizuire a ideilor, mentalitatii si informatiilor referitor la propriile venituri, resurse, aptitudini si calitati, confort, nivelul de trai, posesiuni, investitii, economie, eficienta, acumularea si stabilizarea materiala. Pentru o saptamana ai liber sa iti ajustezi gandirea, atitudinea si interesele in mod corespunzator.

De luni pana vineri poti fi visator, impresionabil si senzitiv cu privire la relatiile colegiale, serviciu, conditiile de munca si trai, eforturi fizice si sanatate. Fii inspirat si fermecator, insa evita idealismul si sacrificiile, ai grija la epuizare fizica, incidente in munca, dificultati de comunicare, dezamagiri sau confuzii.

In plus, Luna Noua de vineri te indeamna teoretic spre noi inceputuri legate de educatia de baza, interactiunea cu rudele, vecinii si anturajul, diferite mentalitati, schimburi, demersuri sau intelegeri, comert si acte de semnat. Practic, atentie la temperament, neclaritate, confuzii, oboseala, accidente, impulsivitate si agresivitate. Profita insa ca sa faci planuri de viitor realiste, cu speranta si incredere, pe care sa le pui in practica mai tarziu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.