Home / Horoscop saptamanal / Balanță 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Balanță 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

HOROSCOP BALANTA 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018

Atentie la blocaje financiare, incidente, rabufniri, tensiuni in cuplu sau relatiile personale

 

Referitor la resurse, posesiuni, abilitati si venituri proprii, valoarea personala, finante, investitii, economie, confort, acumularea si stabilizarea materiala, pana joi, dar in special luni, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri. Totusi, ia in calcul si o schimbare importanta, deoarece poti intampina situatii tip surpriza.

Cu privire la relatii, atractii si beneficii materiale, tot pana miercuri poti avea parte de evenimente neprevazute ce tin de capacitatea de a socializa si a obtine beneficii din farmecul propriu, felul in care te comporti sau te exprimi. In legatura cu acestea, de miercuri, pentru trei saptamani renegociezi contracte, iti reevaluezi abordarea si atitudinea.

Incepand tot de miercuri, esti preocupat mai mult de educatia de baza, interactiunea cu rudele, vecinii si anturajul, diferite schimburi sau intelegeri, comert si acte de semnat. Incearca sa te observi si sa te concentrezi pe aceste subiecte, deoarece peste vreo trei saptamani vei avea ocazia sa iti revizuiesti mentalitatea si atitudinea.

De sambata pana martea ce vine iti sunt favorizate descoperirile, clarificarile si intuitia in legatura cu valoarea, posesiunile si abilitatile tale, veniturile din munca, investitii, nivelul de trai, serviciu, conditiile de munca si viata. Profita pentru a lua initiative cu succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.