Home / Horoscop saptamanal / Balanță 29 aprilie-5 mai 2019

Balanță 29 aprilie-5 mai 2019

HOROSCOP BALANTA 29 APRILIE – 5 MAI 2019

Incepand de marti, in urmatoarele cinci luni pot exista intarzieri, amanari, limite si bariere referitor la camin, propria locuinta, proprietati imobiliare, familie, parinti, viata intima si activitatile casnice. Poti reconsidera decizii mai vechi si pot avea loc lectii de viata care sa accentueze necesitatea maturizarii, organizarii si asumarii responsabilitatilor fata de locul de origine si acoperirea nevoilor de baza.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de depasirea situatiilor de criza, regenerarea afectiva si financiara, relatii intime si de suflet, resurse externe, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani sau posesiuni la comun. Luna Noua de duminica poate reprezenta sansa unui nou inceput.

Concentreaza-te pe: relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, colaborari si lucrul cu publicul. Anumite situatii te pot forta sa iei decizii rapide si drastice, dar incearca sa dai dovada de adaptabilitate, rabdare si intelepciune. Deschiderea catre noi perspective si curajul folosit in mod cumpatat iti pot fi de folos in orice intalniri, negocieri, discutii sau intelegeri ce tin de parteneriate, legalizari, educatie si progres personal. Succesul depinde de atitudinea fata de asocieri, conlucrare si cooperare.

Atentie la: examene, chestiuni juridice, drumuri lungi, dificultati legate de transport sau comunicare, tensiuni in relatia cu anturajul, prietenii, rudele, familia sau strainatatea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.