Home / Horoscop saptamanal / Balanță 28 octombrie-3 noiembrie 2019

Balanță 28 octombrie-3 noiembrie 2019

HOROSCOP BALANTA 28 OCTOMBRIE – 3 NOIEMBRIE  2019

Pana saptamana viitoare iti consumi energia pe solutionarea unor dificultati, conflicte sau compromisuri impuse, pe lupte pentru control, intaietate sau autoritate ce tin de viata ta si directia in care te indrepti, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare si infatisare. Concentrarea eforturilor, ambitia si vointa te avantajeaza pentru a restabili echilibrul si ordinea. Actioneaza in mod strategic, stapaneste-ti instinctele, evita agresivitatea si situatiile de dominare.

Lucrurile care ies in evidenta sunt legate insa de bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, confortul personal si nivelul de trai. De joi, pentru trei saptamani ai ocazia sa faci o schimbare de mentalitate, sa reconsideri atitudini, sa revizuiesti preocupari, sa faci investigatii, sa simti adevaruri, sa afli noi perspective, informatii sau resurse. Fii sincer cu tine, elimina ceea ce iti face rau si incearca sa ajungi la esenta.

Tot in aceste privinte Luna Noua de luni poate aduce evenimente imprevizibile, schimbari fulgeratoare, revolte sau destabilizari. Poti primi noi sanse de regenerare si redresare, dar pot avea loc si eliberari de atasamente sau constrangeri, de buna voie sau in mod fortat. Incearca sa eviti actiunile impulsive si sa te adaptezi situatiilor nou aparute.

Financiar, din perspectiva dorintelor, placerilor si castigurilor ce tin de confortul personal, nivelul de trai, economie, banii tai, profit si valorificarea talentelor native, pana vineri situatiile iti pot aduce semne de intrebare asupra reusitelor, a ceea ce simti si iti face placere cu adevarat. Poti avea momente de constientizare si intelegere. Mergi pe intuitie, nu pe rationament.

De vineri, pana pe 26 noiembrie lucrurile, persoanele, intalnirile si proiectele care iti fac placere si te bucura, dorintele, atractiile, relatiile si castigurile isi muta interesul pe comunicare, informare, publicitate, comert, intelegeri, prieteni, rude si anturaj. Profita de aceasta perioada favorabila pe plan relational si financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.