Home / Horoscop saptamanal / Balanță 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Balanță 28 ianuarie – 3 februarie 2019

HOROSCOP BALANTA 28 IANUARIE – 3 FEBRUARIE 2019

Referitor la relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, parteneriate si colaborari, ai capacitatea de a actiona in forta pentru a te reinventa si poti avea parte de schimbari care sa-ti deschida noi orizonturi. Pot avea loc evenimente neobisnuite, proiecte iesite din comun, provocari sau tentatii legate de cei apropiati, rude, anturaj sau prieteni, si de beneficii din tranzactii, intelegeri sau negocieri.

Poti avea succes in: intalniri, reuniuni, demersuri, inscrisuri, legalizari, discutii, activitati sociale, de comunicare sau educatie. Poti afla noi informatii, poti avea sansa de a invata ceva nou si de a-ti arata calitatile intelectuale, oratorice, artistice si creative.

Concentreaza-te pe: familie, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor. In aceste privinte ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa pui in practica strategii pline de ambitie pentru a-ti vedea visele implinite.

Atentie la: incidente casnice, tensiuni in familie, conflicte in cuplu si in relatiile personale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.