Home / Horoscop saptamanal / Balanță 27 noiembrie – 3 decembrie

Balanță 27 noiembrie – 3 decembrie

HOROSCOP BALANTA 27 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE

Atentie la la incidente, discutii, sanatate, serviciu, tensiuni in cuplu si cu colaboratorii

Toata saptamana, in special marti, poti lua decizii legate de felul in care interactionezi cu cei din jur. Incepand de vineri, pana de Craciun poti sa te impaci cu rudele, ai un stil de a comunica artistic, si poti castiga din comunicare, comert sau transport.

Atentie insa, de duminica pentru trei saptamani este indicat mai degraba sa analizezi si revizuiesti atitudinea si interesele tale in toate aceste privinte, decat sa initiezi ceva nou.

Pana vineri ai grija la incidente, conflicte, temperament si tensiuni in cuplu. De joi pana duminica atentie la neplaceri legate de sanatate, serviciu, transport sau comunicare.

Duminica poti avea succes in actiunile de crestere a veniturilor si in ceea ce priveste serviciul si imbunatatirea conditiilor de trai.

Luna Plina de duminica te poate face sa rabufnesti intr-o chestiune legata de relatiile cu strainatatea, procese si actiuni legale. Vezi impactul asupra vietii tale obisnuite si impaca planurile pe termen lung cu cele zilnice. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.