Home / Horoscop saptamanal / Balanță 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Balanță 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

HOROSCOP BALANTA 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018

Atentie la epuizare, sanatate, accidente, comunicare, serviciu, conflicte, anturaj, cuplu

 

Pana saptamana viitoare, mai ales de sambata pana luni, pot exista situatii neobisnuite legate de viata, identitatea, integritatea si valoarea ta, bani, posesiuni, venituri si resurse proprii, beneficii din sarm si felul in care te prezinti, relatia cu ceilalti, cuplu, asocieri, contracte, procese sau conflicte. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara pe plan personal, casnic, social sau profesional, si sa intelegi necesitatea lor.

Luni si marti inca mai poti lua initiative si decizii favorabile pe termen lung, cu privire la imbunatatirea conditiilor de munca si trai, dar si a sanatatii. Totusi, pana lunea urmatoare ai grija la frustrari, epuizare fizica, incidente la serviciu si activitati riscante.

Spre sfarsitul saptamanii redevii interesat de propriile resurse, aptitudini si calitati, cresterea veniturilor, confortului si nivelului de trai, posesiuni, investitii, economie, eficienta, acumularea si stabilizarea materiala. De sambata, doua saptamani poti sa revezi informatii, sa regandesti lucrurile si sa iti ajustezi atitudinea. De duminica, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra securitatii si stabilizarii financiare.

Pana vineri si in special luni, poti avea una din cele mai bune zile ale anului datorita unui succes legat de educatie, socializare, interactiunea cu mediul apropiat, rude, anturaj, alergaturi, drumuri, schimburi, tranzactii, demersuri si intelegeri. Pana miercuri fii insa atent la exagerari, excese, dificultati de comunicare si miscare. Incearca sa vezi care iti sunt posibilitatile reale de expansiune si castig, si eventual sa iti schimbi perspectiva, viziunea si judecata. Pana lunea urmatoare ai grija si la accidente, impulsivitate si agresivitate.

Profita de ocaziile de crestere, progres, revizuire si schimbare ce ti se ivesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.