Home / Horoscop saptamanal / Balanță 26 august-1 septembrie 2019

Balanță 26 august-1 septembrie 2019

HOROSCOP BALANTA 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE  2019

Pana joi gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de cercul de cunostinte, colectivitate, actiuni si relatii sociale, activitati umanitare, popularitate, organizatii, corporatii, asociatii, afaceri de amploare si viitorul apropiat. Miercuri si joi sunt posibile vesti, informatii, intalniri sau demersuri neasteptate care sa-ti atraga atentia asupra acestor lucruri si sa-ti aduca noi perspective.

Incepand de joi, cel putin pana pe 14 septembrie lucrurile care sunt importante si spre care iti indrepti toate fortele tin de imbunatatirea psihicului, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare, meditatie, introspectie, eliminarea lucrurilor nocive. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In aceste privinte Luna Noua de vineri iti poate aduce noi sanse si oportunitati de a obtine ce iti doresti. Esti incurajat sa te desprinzi de trecut, sa actionezi concret, sa-ti folosesti resursele in mod diferit, sa inventezi noi reguli, sa pornesti intr-o noua directie sau sa aduci noutatea in situatiile existente. Succesul si reusitele tin de relatii, actiuni si beneficii din activitati secrete, confidentiale sau spirituale. Relatiile, activitatile sau proiectele incepute in urmatoarele doua saptamani sunt favorabile si unor schimbari pe plan psihic si sufletesc, din punct de vedere al obtinerii sigurantei si confortului emotional, al intimitatii, relatiilor de suflet, recapatarii controlului, ajutorului din partea celorlalti, regenerarii afective si financiare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.