Home / Horoscop saptamanal / Balanță 25 februarie – 3 martie 2019

Balanță 25 februarie – 3 martie 2019

HOROSCOP BALANTA 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019

De vineri, pana pe 26 ai o dispozitie iubitoare si sentimentala, si iti poti exprima latura artistica si creativitatea foarte usor. Ti se pot imbunatati relatia de dragoste si legaturile cu copiii, poti incepe o poveste de iubire sau un nou hobby, poti castiga din arta, te poti relaxa si distra mai mult, si poti avea noi ocazii placute de a-ti petrece timpul liber.

Poti avea succes in: orice actiuni si initiative legate de serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii.

In plus, ai sansa sa depasesti crizele, sa primesti un ajutor extern afectiv si financiar, sa initiezi o relatie de suflet, intima si profunda, sa obtii un imprumut, mostenire sau partaj.

Concentreaza-te si fii atent la: familie, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. Pana vineri pot aparea noi posibilitati si directii, poti fi tentat de anumite relatii, investitii sau contracte, pot avea loc intalniri neasteptate si persoane sau proiecte care sa iti starneasca interesul. Ai grija la evenimente neprevazute, impulsivitate si instabilitate pe plan relational si financiar, datorate acestor noi perspective, nevoii de noutate si dorintei de a face o schimbare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.