Home / Horoscop saptamanal / Balanță 25-31 martie 2019

Balanță 25-31 martie 2019

HOROSCOP BALANTA 25 – 31 MARTIE 2019

De duminica, pentru o luna si jumatate iti indrepti initiativele catre completarea educatiei, studii, calatorii, strainatate, relatii la distanta si actiuni juridice. Ai tendinta sa iti consumi energia pe cursuri certificate, perfectionare, procese si drumuri lungi.

Poti avea succes in: obtinerea avantajelor si beneficiilor din munca pe care o depui si serviciile aduse altora, incepand de marti, pentru aproape o luna. Relatiile colegiale, atmosfera de la serviciu si remuneratia pot cunoaste o evolutie armonioasa, poti obtine o oferta de munca, poti imbunatati conditiile de munca si trai. Chiar in prima parte a saptamanii pot exista noi oportunitati tentante sau situatii iesite din comun, in special din punct de vedere al salariului, responsabilitatilor si obtinerii de venituri suplimentare.

Concentreaza-te tot pe: obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, eforturile fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Joi se incheie perioada de revizuire a intereselor si mentalitatii, insa ramai preocupat de aceste lucruri inca trei saptamani, in care te poti folosi de clarificarile si constientizarile din ultima perioada. Pana la inceputul lunii viitoare poti fi mai mult intuitiv, imaginativ si visator, asa ca exista riscul unor confuzii, dezamagiri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de joi.

Atentie la: familie, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. Pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.