Home / Horoscop saptamanal / Balanță 24-30 iunie 2019

Balanță 24-30 iunie 2019

HOROSCOP BALANTA 24 – 30 IUNIE 2019

Desi te implici in continuare in activitati legate de cariera, statut social si reputatie, incepand de joi, pentru vreo trei saptamani te intereseaza colectivitatea, actiunile si relatiile sociale sau umanitare, organizatiile, corporatiile si viitorul apropiat. Pana spre sfarsitul lui august oscilezi asupra unor idei, abordari si atitudini ce tin atat de imaginea publica, succesul si obiectivele de atins, cat si de popularitate si grupul din care faci parte. In luna iulie vei avea ocazia sa revizuiesti mentalitati si preocupari in ambele domenii de viata.

Poti avea succes in: prima parte a saptamanii, in ce priveste activitati intelectuale, calatorii si legaturi indepartate, drumuri lungi, procese si chestiuni juridice. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii din activitati sau relatii la distanta, poti fi mai sensibil si plin de inspiratie decat de obicei. Poti obtine venituri si avantaje din educatie, internet, turism, parteneriate cu strainatatea, calatorii, lege si spiritualitate, sau te poti implica intr-o relatie romantica la distanta. Se poate sa faci alegeri pe baze emotionale, sa fii destul de idealist si impresionabil, asa ca ai grija la tentatii, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te si fii atent la: scopurile tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, faima si reputatie. In aceste privinte pot avea loc evenimente neprevazute legate de investigatii, informatii secrete, depasirea crizelor, un ajutor psihic, afectiv sau financiar extern. Situatiile pot aduce schimbari de directie, noi oportunitati, resurse, noi inceputuri sau abordari, insa ar putea implica finalitati ale unor stari sau renuntari la anumite atasamente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.