Home / Horoscop saptamanal / Balanță 23-29 septembrie 2019

Balanță 23-29 septembrie 2019

HOROSCOP BALANTA 23 – 29 SEPTEMBRIE  2019

Incepand de luni iti revine optimismul si pentru o luna evenimentele importante tin de viata proprie si imbunatatirea ei, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare si infatisare.

In aceasta saptamana situatiile iti aduc in prim plan mai mult aceste chestiuni, cel putin din punct de vedere al preocuparilor, vestilor, intalnirilor, relatiilor, castigurilor si lucrurilor care te atrag. Pot exista atat limitari sau constrangeri, cat si ocazii excelente, dar ai ocazia sa imbini placutul cu utilul si sa iei decizii practice, favorabile si durabile in timp.

Tot aici si Luna Noua de sambata iti aduce noutate, noroc, noi sanse si perspective, intense, impresionante sau eliberatoare. In urmatoarele doua saptamani pot aparea persoane, proiecte sau oferte care sa te tenteze, sa te incante si sa te cucereasca. Poti sa te reinventezi, sa iti infrumusetezi imaginea, sa aplanezi orice conflicte, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi relatii personale, romantice, sociale si profesionale, sa renegociezi orice contracte care te scot in evidenta. Profita de aceasta perioada ca sa faci schimbari pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.