Home / Horoscop saptamanal / Balanță 23 – 29 iulie 2018

Balanță 23 – 29 iulie 2018

HOROSCOP BALANTA 23 – 29 IULIE 2018

Atentie la secrete, situatii de criza, dificultati in dragoste, cu copiii sau prietenii

In privinta legaturilor confidentiale sau secrete si a castigurilor mai putin oficiale sau legale, luni si marti poti vedea realitatea, dar poti avea parte de dezamagiri sau deziluzii. De miercuri pana sambata ai insa ocazia sa gasesti solutii si rezolvari legate de necesitatile proprii, pentru a-ti imbunatati relatiile de suflet si a-ti implini nevoile intime, de baza.

De luni, o luna te implici in proiecte ample si de viitor, activitati colective si sociale, intalniri cu prietenii, actiuni umanitare si de intrajutorare. In aceste privinte, incepand de joi, trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, gandirea si interesele, iar in jurul zilei de duminica poti intelege mai bine ca este necesar sa te indrepti spre o noua etapa a vietii tale.

Pentru doua saptamani, in special joia viitoare, atentie la impulsivitate si tensiuni in dragoste, cu copiii sau in intimitate, rabufniri emotionale, crize de gelozie sau incidente ciudate. In plus, si saptamana aceasta, cel putin miercuri si vineri, ai grija si la blocarea unor resurse financiare, dificultati in societate, cu prietenii sau in afaceri.

Eclipsa Lunara de vineri poate accentua toate aceste probleme si te poate indemna sa rabufnesti in mod haotic si necorespunzator, cel putin fata de persoana iubita si copii, din cauza neputintei de a fi fericit. Incearca sa te detasezi, sa iti controlezi instinctele si sa intelegi corect toate punctele de vedere inainte de a lua o hotarare. Abea peste o luna poti pune in practica decizii favorabile, asa ca incearca sa faci alegeri rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.