Home / Horoscop saptamanal / Balanță 22 – 28 octombrie 2018

Balanță 22 – 28 octombrie 2018

HOROSCOP BALANTA 22 – 28 OCTOMBRIE 2018

Atentie la accidente, cheltuieli, blocaje financiare, izbucniri, crize sau secrete

 

Si in aceasta saptamana totul se concentreaza pe valoarea ta personala, finante, investitii, economie, posesiuni, confort, acumularea si stabilizarea materiala. Chiar incepand de marti, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor, a propriilor resurse si abilitati, cresterea nivelului de trai si acumularea materiala.

Referitor la aceste lucruri, luni ai putere de convingere si poti descoperi noi informatii, iar de vineri, pentru o saptamana, in special lunea urmatoare, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri.

Miercuri si vineri pot avea loc incidente neasteptate si situatii neprevazute, relatii sau persoane care sa te provoace sau sa te constranga. In plus, Luna Plina de miercuri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta banilor si bunurilor in comun cu altii, si te poate dezechilibra financiar. Insa ai ocazia, cel putin vineri si duminica, sa intelegi cum sa atragi ajutorul celorlalti, cum sa iti folosesti resursele si sa gasesti solutii de stabilitate cu efect pe termen lung. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.