Home / Horoscop saptamanal / Balanță 22-28 aprilie 2019

Balanță 22-28 aprilie 2019

HOROSCOP BALANTA 22  – 28 APRILIE 2019

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la camin, propria locuinta, imobiliare, familie, parinti, viata intima si activitatile casnice. De miercuri reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla, iar de martea viitoare felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil fata de locul de origine si acoperirea nevoilor de baza.

Poti avea succes in: orice intalniri, negocieri, discutii, intelegeri sau tranzactii ce tin de relatii personale, contracte, uniuni sau asocieri, de duminica incepand, pentru cateva zile. Poti obtine aplanarea unor conflicte, poti castiga procese sau actiuni juridice, poti legaliza sau incheia parteneriate sau colaborari, in special cu strainatatea. Mai poti avea parte de actiuni si initiative reusite legate de activitati educative sau intelectuale, turism, calatorii la distanta, internet sau lucrul cu publicul. Exista tendinta de a avea reactii rapide in fata celorlalti si in drumurile lungi, asa ca incearca sa eviti graba, nerabdarea si impulsivitatea.

Concentreaza-te pe: depasirea situatiilor de criza, regenerarea afectiva si financiara, legaturi intime si de suflet, ajutorul din afara, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. Atentie la accidente, despartiri sau situatii de criza, mai ales in jurul zilei de marti. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de activitati intelectuale, educative sau pe internet, studii, examene, calatorii, turism, chestiuni juridice, procese, relatii la distanta si cu strainatatea, pana sambata inclusiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.