Home / Horoscop saptamanal / Balanță 21-27 ianuarie 2019

Balanță 21-27 ianuarie 2019

HOROSCOP BALANTA 21 – 27 IANUARIE 2019

In continuare te implici in activitati artistice, educative, creative sau de relaxare, in legaturi romantice, relatia cu copiii, obtinerea lucrurilor care iti fac placere si te fac fericit. De joi incolo, pana pe 10 februarie esti foarte interesat si preocupat de aceste lucruri, iar spre sfarsitul saptamanii pot avea loc intrevederi, reuniuni, demersuri si discutii importante.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind relatiile directe, casnicia, asocierile, uniunile, colaborarile sau aplanarile de conflicte. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de comunicare, incheierea si semnarea de contracte, intelegeri, inscrisuri sau tranzactii. Eclipsa de luni accentueaza actiunile colective si proiectele de amploare, asa poti pune bazele unui parteneriat de afaceri sau iti poate creste popularitatea.

Concentreaza-te pe: familie, parinti, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. In aceste privinte poti primi vesti surprinzatoare, iti poti schimba punctul de vedere si poti primi noi oportunitati.

Atentie la: incidente casnice, tensiuni in familie, blocaje in afaceri, conflicte in cuplu, in relatiile personale si in colectivitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.