Home / Horoscop saptamanal / Balanță 20-26 mai 2019

Balanță 20-26 mai 2019

HOROSCOP BALANTA 20 – 26 MAI 2019

De marti, o luna activitatile care devin importante pentru tine si in care te implici direct si constant, tin de perfectionare, extinderea orizonturilor, completarea educatiei, studii, drumuri lungi, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. Si mental esti preocupat de aceste lucruri in urmatoarele doua saptamani, perioada care este favorabila demersurilor, intrevederilor, planificarii si aflarii unor lucruri noi. Poti calatori la distanta, poti lega noi relatii pe internet, te poti implica in activitati intelectuale sau educative. Chiar marti poate fi o zi aglomerata, plina de informatii, vesti sau intalniri. Concentreaza-te pe ce e important, evita sa te imprastii in mai multe directii si fii mai atent la detalii.

Poti avea succes in: initiative ce tin de cariera, directia profesionala, urcarea in ierarhie, obiectivele sociale, renume, imagine publica si relatia cu autoritatile. In special miercuri este o zi buna pentru schimbare si actiuni inovatoare ce iti pot deschide un nou drum.

Concentreaza-te pe: viata intima, familie, parinti, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, activitati casnice si acoperirea necesitatilor de baza. Se poate sa fie nevoie sa faci anumite ajustari necesare, pot avea loc lectii de viata prin care trebuie sa treci si evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Atentie la: drumuri lungi, relatia cu strainatatea, chestiuni legate de lege si judecata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.