Home / Horoscop saptamanal / Balanță 20 – 26 august 2018

Balanță 20 – 26 august 2018

HOROSCOP BALANTA 20 – 26 AUGUST 2018

Atentie la temperament, cheltuieli, camin, tensiuni in familie, cu prietenii sau in organizatii

 

De joi pana duminica ai grija la temperament, neplaceri legate de camin sau imobiliare, dificultati in a-ti acoperi necesitatile proprii, tensiuni in familie sau cu parintii.

De vineri pana martea urmatoare poti obtine noi perspective legate de viitorul tau, popularitate, prieteni, cunostinte, organizatii, actiuni sociale si de intrajutorare, afaceri sau proiecte de anvergura. Atentie la exagerari si supraevaluari, pentru a evita dificultati de natura financiara, cheltuieli, investitii nerealiste, pierderi de timp, energie sau bani.

Tot de joi, o luna poti fi mai retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative si vezi la ce relatii si obiceiuri proaste poti renunta. Mai mult, pana saptamana ce vine ai sansa sa faci schimbari benefice pe termen lung referitor la linistea sufleteasca, imbunatatirea psihicului, stabilizarea emotionala, acoperirea nevoilor de baza, eliminarea sacrificiilor si lucrurilor ce te trag inapoi. Chiar si Luna Plina de duminica te poate ajuta sa gasesti solutii concrete ca sa ai succes pe plan afectiv si intim, sa te preocupi mai mult de tine, de sanatate, rutina zilnica si felul in care iti consumi energia, sa echilibrezi grija fata de tine cu ajutorul dat celorlalti. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.