Home / Horoscop saptamanal / Balanță 2 – 8 iulie 2018

Balanță 2 – 8 iulie 2018

HOROSCOP BALANTA 2 – 8 IULIE 2018

Atentie la blocaje in afaceri, tensiuni cu persoana iubita, copiii sau prietenii

 

Pana joi ai calea deschisa unor solutionari si castiguri ce tin de imaginea publica, reputatie, cariera, profesie, confort si valoarea personala, venituri si beneficii din statutul social, iar de joi pana duminica poti constientiza si repara situatii legate de locul de munca, regimul de trai, conditiile din serviciu si scopurile pe care ti-ai propus sa le atingi in viata.

De marti pana joi atentie la conflicte si tensiuni in relatia de dragoste, cu copiii, prietenii, in organizatii si colectivitate. De vineri pana lunea ce vine poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de prieteni, organizatii, popularitate, parteneri de afaceri, proiecte la scara larga, investitii, venituri, cheltuieli si nivelul de trai.

Incepand de sambata, in urmatoarele trei luni si in special la sfarsit de august, ai puterea de a face schimbari mult mai usor pe plan afectiv si intim, din punct de vedere al obtinerii linistii sufletesti si implinirii nevoilor, al resurselor pentru a te redresa emotional si financiar, al caminului, familiei, intimitatii si depasirii crizelor. Profita de aceasta perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.