Home / Horoscop saptamanal / Balanță 19-25 noiembrie 2018

Balanță 19-25 noiembrie 2018

HOROSCOP BALANTA 19 – 25 NOIEMBRIE 2018

Atentie la atitudine, oboseala, accidente, comunicare, calatorii, procese si strainatate

De joi, o luna te implici concret in socializare si interactiunea cu mediul apropiat, relatia cu rudele si anturajul, alergaturi, drumuri, schimburi, demersuri si intelegeri. Chiar de atunci, o saptamana si in special lunea urmatoare, poti avea parte de noroc si succes. Insa in aceste privinte, zece zile ai grija la exagerari, secrete, confuzii, informatii omise sau false, dificultati de comunicare si miscare, iar pana in decembrie la tendinte agresive si impulsive.

Referitor la imbunatatirea conditiilor de munca si trai, dar si a sanatatii, de joi pana martea ce vine, actiunile si strategiile pot fi stabile si durabile in timp. Totusi, pana in decembrie ai grija la frustrari, epuizare fizica, incidente la serviciu si activitati riscante.

Pe plan relational si material, de sambata, o saptamana pot exista situatii iesite din comun ce ar putea provoca iesiri temperamentale, schimbari bruste in atitudine si exprimare, dar si in legatura cu veniturile, posesiunile si resursele proprii si beneficiile din intalniri, propriul farmec, sociabilitate si infatisare.

Incepand de duminica iti revine dorinta de a munci in favoarea altora si idealismul privind regimul de viata. Pot avea loc momente de iluminare, dar si dezamagiri ce tin de serviciu, sanatate, capacitatea ta fizica, devotament si servirea celorlalti.

Luna Plina de vineri poate accentua nevoia imbunatatirii, schimbarii de peisaj, studii si principii, si gasirii unui echilibru intre ziua de azi, oamenii, lucrurile din jur si ce stii deja, si viitorul tau si ce ti-ai dori sa cunosti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.