Home / Horoscop saptamanal / Balanță 19-25 august 2019

Balanță 19-25 august 2019

HOROSCOP BALANTA 19 – 25 AUGUST 2019

Incepand de miercuri si mai ales de vineri incolo, pentru cel putin trei saptamani te preocupa lucrurile care tin de imbunatatirea psihicului, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare, meditatie, introspectie, eliminarea lucrurilor nocive. Aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si iti doresti.

Pana la sfarsitul lunii chiar ai o perioada buna pentru eforturi si actiuni concrete de obtinere a ceea ce te atrage si ti se potriveste. Ti se pot deschide noi oportunitati de a obtine linistea sufleteasca, poti incepe relatii sau proiecte noi, poti face schimbari si poti porni intr-o noua directie. Succesul si reusitele tin de relatii, actiuni si beneficii din activitati secrete, confidentiale, intime sau spirituale.

Totusi, pana saptamana viitoare gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de cercul de cunostinte, colectivitate, actiuni si relatii sociale, activitati umanitare, popularitate, organizatii, corporatii, afaceri de amploare si viitorul apropiat. Pot exista noi perspective de crestere, poti afla noi informatii si pot avea loc intalniri sau demersuri care sa iti ofere un progres si o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Iti poti face noi prieteni, cunostinte si relatii, poti castiga popularitate sau poti pune bazele unor parteneriate de afaceri.

Pe termen lung, de sambata, in urmatoarele doua luni pot exista anumite schimbari de gandire si de conceptie legate de educatie, socializare, comunicare, informare, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi si demersuri. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, posibile confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta. Aceasta perioada este de revizuire a mentalitatii si principiilor dupa care te ghidezi in legatura cu mediul in care traiesti si oamenii apropiati, mai ales din perspectiva ajutorului acordat, eforturilor fizice, muncii si regimului de viata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.