Home / Horoscop saptamanal / Balanță 18-24 martie 2019

Balanță 18-24 martie 2019

HOROSCOP BALANTA 18 – 24 MARTIE 2019

De miercuri, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, parteneriate si colaborari.

Poti avea succes in: privinta depasirii crizelor, regenerarii, relatiilor intime si sufletesti, imprumuturilor, surselor externe de venituri, bani sau posesiuni la comun. Nevoia de intimitate si pasiunea iti pot aduce sau consolida relatii de suflet, poti obtine ajutor din afara si instinctul de supravietuire iti da forta si vointa necesare pentru a merge inainte. Deciziile de a prelua controlul sunt durabile in timp, poti actiona in mod eficient, iar initiativele de redresare iti pot aduce stabilitate afectiva si financiara. Este un moment bun sa elimini obiceiuri nesanatoase si sa iti schimbi rutina zilnica, dar si sa cauti sprijinul celorlalti, psihologic, emotional sau material. Poti fi ajutat de familie, poti primi sau finaliza mosteniri, dar sunt posibile dificultati pe plan sentimental.

In plus, poti avea succes in dragoste si poti obtine avantaje si beneficii din activitati educative sau distractive. Ti se pot imbunatati relatiile romantice si legaturile cu copiii, poti incepe o poveste de iubire sau un hobby, poti descoperi noi pasiuni si forme de exprimare a ideilor sau sentimentelor, poti gasi preocupari artistice sau creative relaxante, poti castiga din arta, educatie, spectacole sau sport, te poti distra mai mult si poti avea ocazii placute de a-ti petrece timpul liber, in special cu cei apropiati. Poti avea parte de noroc, succes, noi cai si sanse de a gasi activitati sau relatii profitabile si potrivite pentru tine. Fii deschis experimentelor, insa incearca sa fii chibzuit, sa ramai principial si sa eviti exagerarile.

Concentreaza-te pe: obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, eforturile fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari si clarificari la nivel de mentalitate si interese. Ai ocazia sa fii intuitiv, sa intelegi care sunt blocajele si ce tendinte negative iti fac rau, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri sau amanari.

Atentie la: temperament, accidente, rabufniri, impulsivitate si agresivitate. Luna Plina de joi poate accentua nevoia unei schimbari de imagine, comportament si exprimare a identitatii, si a gasirii unui echilibru intre tine si cei cu care intri in contact. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.