Home / Horoscop saptamanal / Balanță 18 – 24 iunie 2018

Balanță 18 – 24 iunie 2018

HOROSCOP BALANTA 18 – 24 IUNIE 2018

Atentie la cheltuieli, tensiuni cu familia, persoana iubita, copiii, prietenii sau autoritatile

 

Luni si marti poti avea un succes material sau profesional, referitor la beneficiile din cariera, imaginea publica si statutul tau in societate, iar de marti pana joi iti sunt favorizate activitatile sociale si profesionale, relatiile colegiale si imbunatatirea conditiilor de munca.

Incepand de marti, pentru cinci luni ai liber sa iti revizuiesti ajutorul dat celorlalti, serviciul si munca pe care o faci, si sa investighezi problemele de sanatate.

Tot de marti, pana joi atentie la blocaje in relatiile sentimentale, cu copiii si prietenii. De joi, pentru o saptamana, in special sambata si miercurea ce vine, ai grija la relatiile cu familia sau autoritatile, neplaceri legate de camin, cariera sau statutul social, iar de sambata pana luni la cheltuieli, investitii neverificate si proiecte de afaceri mai mari decat poti duce.

De joi, o luna te implici in fixarea si atingerea scopurilor tale, cariera, profesie si locul tau in societate. Chiar de miercuri pana sambata poti avea parte de situatii neprevazute in aceste privinte, legate de venituri suplimentare, imprumuturi, depasirea crizelor, relatii intime si redresarea emotionala. Profita de aceasta perioada pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.