Home / Horoscop saptamanal / Balanță 18-24 februarie 2019

Balanță 18-24 februarie 2019

HOROSCOP BALANTA 18 – 24 FEBRUARIE 2019

De marti, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. In primele doua saptamani actiunile tale iti pot aduce beneficii, stabilizare si consolidare. Tot in aceste privinte, saptamana aceasta ai ocazia sa descoperi noi perspective si puncte de vedere. Incearca sa te concentrezi pe detalii si pe ceea ce este practic, realist si palpabil.

Poti avea succes in: activitati si actiuni ce tin de recunoasterea meritelor, iubire, copii, exprimarea sentimentelor, creativitate, arta, lucruri care te scot in evidenta, iti plac si te fac fericit. Poti incepe un hobby, o poveste de dragoste, o relatie sau asociere de lunga durata.

In plus, ai sansa sa depasesti crizele, sa primesti un ajutor extern afectiv si financiar, sa initiezi o relatie de suflet, intima si profunda, sa obtii un imprumut, mostenire sau partaj.

Concentreaza-te pe: familie, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. Poti avea intalniri placute si utile, poti atrage noi resurse, poti face strategii rentabile si te poti lansa in proiecte pe termen lung, favorabile atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: deprimare, persoane ascunse, dezvaluiri de secrete. Luna Plina de marti poate accentua nevoia unei schimbari legate de sacrificiile pe care le faci, necesitatea echilibrarii starii psihice cu cea fizica, si a gasirii unui compromis intre ajutorul dat celorlalti si grija fata de tine. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.