Home / Horoscop saptamanal / Balanță 18-24 decembrie

Balanță 18-24 decembrie

HOROSCOP BALANTA 18 – 24 DECEMBRIE

Atentie la incidente, discutii si comunicare defectuoasa

 

Profita de Luna Noua de luni ca sa adopti o noua mentalitate si sa gasesti o noua forma de socializare si interactiune cu mediul apropiat. Incearca sa comunici mai mult si sa rezolvi din problemele zilnice, insa dupa ziua de sambata, cand sunt posibile dificultati.

Pana joi poti obtine beneficii din comert, comunicare, colaborari si parteneriate. De sambata, pentru o saptamana poti initia actiuni legate de finante, serviciu, nivelul de trai si regimul de viata. Si tot de sambata, dar pentru vreo patru luni, poti face cu succes schimbari drastice ce tin de cumpatare si economie, finante, camin, familie si parinti.

Incepand de miercuri, in urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la camin, familie, proprietati imobiliare si locurile natale. Joi si in luna ce urmeaza, chiar ai sansa de a lua o decizie in aceasta directie, cu efect pe termen lung, si de a te implica mai mult in activitatile legate de casa, familie sau parinti. In plus, de sambata pana lunea urmatoare dai dovada de maturitate in privinta relatiilor cu familia si parintii, si fata de anumite activitati imobiliare sau ce tin de caminul propriu.

Profita de aceasta saptamana ca sa constientizezi importanta fixarii unor scopuri pe care sa le atingi legate de locuinta, imobiliare, locurile natale, familie si parinti!

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.