Home / Horoscop saptamanal / Balanță 17-23 iunie 2019

Balanță 17-23 iunie 2019

HOROSCOP BALANTA 17 – 23 IUNIE 2019

Incepand de vineri, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa revizuiesti ajutorul pe care il dai altora, serviciul, munca pe care o prestezi, relatiile colegiale, dar si sa clarifici chestiuni legate de regimul de viata, capacitatea fizica si sanatate. In aceasta perioada chiar pot avea loc descoperiri, ajustari de principii, teste de incredere si credinta.

Poti avea succes in: a doua parte a saptamanii, in ce priveste activitati intelectuale, calatorii si legaturi la distanta, drumuri lungi, procese si chestiuni juridice. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii din activitati sau relatii la distanta, poti fi mai generos, indulgent si impresionabil decat de obicei. Poti obtine venituri si avantaje din educatie, internet, turism, parteneriate cu strainatatea, calatorii, lege si spiritualitate, sau te poti implica intr-o relatie romantica la distanta. Ai posibilitatea sa afli ce iti doresti cu adevarat, dar incearca sa fii realist si atent la tentatii, exagerari, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te pe: echilibrarea vietii personale, casnice si intime, cu aspiratiile tale, planul social si profesional. Incearca sa gasesti o cale de mijloc si sa-ti revizuiesti interesele, actiunile, atitudinea si scopurile de atins pe termen lung.

Pe de o parte, de vineri, pentru o luna, lucrurile in care te implici in mod direct, tin de scopurile tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, faima si reputatie. Zilele acestea pot exista blocaje, discutii, lupte sau conflicte, dar si situatii ce pot evolua rapid si intens, asa ca ramai atent la ceea ce conteaza cu adevarat.

Pe de alta parte, poti primi lectii de viata cu privire la viata intima, familie, parinti, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, activitati casnice si acoperirea necesitatilor de baza. Saptamana aceasta pot avea loc evenimente importante care sa-ti atraga atentia asupra necesitatii de a te maturiza in aceste privinte. Ai insa ocazia sa iti urmezi visele si sa iei decizii inspirate, durabile in timp.

Atentie la: dificultati de comunicare sau miscare, discutii sau certuri cu cei apropiati. Luni, momentul de Luna Plina accentueaza nevoia de progres, independenta si schimbare in legatura cu mediul in care traiesti, locuri sau persoane apropiate, conceptii, mentalitati, miscari, alergaturi, drumuri scurte, socializare, anturaj, rude, prieteni, activitati de comunicare, tranzactii. Aici pot aparea noi perspective si directii, atat finalizari cat si noi inceputuri. Asculta-ti instinctele si indrazneste sa mergi mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.