Home / Horoscop saptamanal / Balanță 17-23 iulie

Balanță 17-23 iulie

HOROSCOP BALANTA 17 – 23 IULIE

Atentie la comportament impulsiv in societate, tensiuni si discutii cu sefii si autoritatile

 

Toata saptamana atentie la impulsivitate in societate, blocaje in cariera si tensiuni cu sefii, partenerul si colaboratorii. Luni ai grija la sanatate, serviciu si calatorii la distanta.

Pana miercuri poti avea succes la examene si poti obtine castiguri din activitati legale sau relatia cu strainatatea. Poti face si planuri pe termen lung referitor la relatii, prieteni, popularitate, contracte si parteneriate de afaceri, comert, transport si comunicare.

De sambata pana luni atentie la discutii neplacute cu rudele apropiate, dar si cu cei aflati la distanta, restrictii in calatorii si blocaje in comunicare. Tot atunci poti capata o alta viziune asupra viitorului, iti poti face noi prieteni si poti incheia parteneriate si colaborari.

De joi pana in septembrie esti mai impulsiv si agresiv in colectivitate si iti dedici toate eforturile prietenilor sau cauzelor umanitare. De sambata, o luna te preocupa viitorul, activitatile sociale, popularitatea, afacerile si prietenii. Profita de Luna Noua de duminica!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.