Home / Horoscop saptamanal / Balanță 17-23 decembrie 2018

Balanță 17-23 decembrie 2018

HOROSCOP BALANTA 17 – 23 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, sanatate, oboseala, dificultati la serviciu sau in comunicare

Toata saptamana, cel putin pana joi, pot avea loc situatii neprevazute venite din partea celorlalti, in relatiile personale sau din partea partenerului. Poti primi noi sanse ce tin de educatie, socializare, comunicare, cei apropiati, rude, prieteni, intelegeri, cooperare, aplanari de conflicte, contracte si acte de semnat. In aceste privinte, de marti pana vineri iti sunt favorabile orice planificari, demersuri, tranzactii sau intalniri. Totusi, de sambata pana martea ce vine ai grija la zvonuri, falsuri, omiteri de informatii sau dezvaluiri de secrete.

De marti, o saptamana dar mai ales pana vineri, poti avea un succes pe plan material si financiar. Poti sa iti sporesti veniturile proprii, poti primi un bonus din serviciu, poti face o anumita investitie sau achizitie, poti creste nivelul confortului, iti poti imbunatati relatiile colegiale, conditiile de munca si trai. Imbina placerea si inspiratia cu spiritul practic.

Legat de familie, legatura cu parintii, acoperirea nevoilor intime, camin, situatia locativa si imobiliare, luni inca mai poti actiona favorabil. De sambata, o luna te implici mai mult in aceste directii. Luna Plina din acea zi poate accentua insa nevoia unei schimbari in privinta carierei, imaginii publice si obiectivelor tale in viata, si a echilibrarii vietii personale cu cea sociala si profesionala. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.