Home / Horoscop saptamanal / Balanță 16-22 septembrie 2019

Balanță 16-22 septembrie 2019

HOROSCOP BALANTA 16 – 22 SEPTEMBRIE  2019

Saptamana aceasta este ultima in care te implici in chestiuni ce tin de imbunatatirea psihicului, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare, meditatie, introspectie, eliminarea lucrurilor nocive. Initiativele si actiunile incepute acum iti pot aduce schimbari favorabile mai ales in ceea ce priveste linistea sufleteasca, acoperirea necesitatilor, viata intima, familia, caminul, baza de la care pornesti, sentimentul de siguranta si protectie.

Referitor la aceste lucruri, familie, viata casnica, locuinta, camin, proprietati imobiliare, de acum pana anul viitor pot avea loc anumite blocaje si limitari, dar si sanse reale de crestere si succes. Foloseste-ti ambitia, fii matur si responsabil.

Incepand cu lunea ce vine evenimentele importante sunt legate de viata proprie si imbunatatirea ei, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare si infatisare. Pana atunci insa poti fi constrans sa iei anumite decizii in mod fortat, pot avea loc intalniri sau discutii tensionate, dar poti avea parte si de noi perspective si oportunitati favorabile. Fii realist si practic, fa planuri de viitor.

In aceasta perioada mai pot exista schimbari de gandire si de conceptie legate de educatie, socializare, comunicare, informare, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi si demersuri. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.