Home / Horoscop saptamanal / Balanță 16-22 decembrie 2019

Balanță 16-22 decembrie 2019

HOROSCOP BALANTA 16 – 22 DECEMBRIE  2019

Si acum iti sunt favorabile initiativele legate de bani, finante, acumularea materiala, obtinerea veniturilor, resurse proprii, cresterea valorii personale, achizitii, satisfacerea nevoilor fizice, confortul personal si nivelul de trai. Ai puterea de a atrage ce iti doresti, de a elimina piedicile si de a te stabiliza, iar efectele actiunilor de acum sunt de lunga durata. Fii increzator in instinctele tale si in capacitatea de a-ti recapata controlul.

Pana duminica evenimentele care conteaza raman cele ce tin de comunicare, informare, educatia de baza, socializare, publicitate, mediul apropiat, anturaj, prieteni, rude, vecini, imprejurimi, tranzactii, comert, miscari de bunuri sau idei. Poti avea o dispozitie imaginativa si intuitiva care sa-ti aduca noi conceptii si puncte de vedere, dar exista si posibilitatea unor confuzii, informatii false, situatii si persoane amagitoare sau pe care sa le percepi in mod eronat. Evita deciziile sau tranzactiile importante si limiteaza-te la activitati, proiecte sau intalniri ce includ relaxare si inspiratie.

De duminica incolo situatiile care necesita implicarea ta concreta tin de activitati casnice, intimitate, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima si acoperirea nevoilor sufletesti. Acesta este domeniul de viata care va fi scena unor transformari majore nu doar in urmatoarea luna, ci si in anul care vine. Chiar de duminica incepe o perioada aglomerata, plina de schimbari, noi oportunitati, finalizari si noi inceputuri. Ramai deschis la orice proiecte si experimente.

Totusi, incepand de vineri pentru trei saptamani, dorintele, placerile, castigurile, chestiunile afective si financiare sunt legate de individualitate, putere personala, recunoasterea meritelor, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii si tinerii, activitati artistice, educative si creative, joaca, distractii si petrecerea timpului liber. Spre sfarsitul saptamanii pot avea loc situatii neprevazute, oferte sau persoane provocatoare, care sa te atraga sau sa-ti aduca noi perspective. Fii atent la riscuri si la tentatiile de moment.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.