Home / Horoscop saptamanal / Balanță 16-22 aprilie 2018

Balanță 16-22 aprilie 2018

HOROSCOP BALANTA 16 – 22 APRILIE 2018

Atentie la cheltuieli, tensiuni in familie, cu parintii sau partenerul

Toata saptamana, mai ales pana miercuri poti avea parte de situatii neasteptate legate de partener, asociati, contracte sau procese.

In primele doua zile incearca sa iti controlezi cheltuielile. Tot atunci te poti echilibra sufleteste si financiar, poti obtine castiguri din imobiliare, poti face o schimbare in privinta caminului, a relatiilor familiale si intime. Saptamana aceasta si cealalta ai sansa sa actionezi concret pentru a-ti imbunatati locuinta, pentru a-ti asigura nevoile personale, pentru a-ti creste confortul si nivelul de trai. In plus de vineri, pentru o luna simti nevoia de control si te concentrezi pe gasirea resurselor pentru a depasi situatiile critice afective si financiare.

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la propria locuinta, imobiliare, familie, parinti si locul de origine. De miercuri, felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil, iar de duminica reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla.

La sfarsitul saptamanii, pana miercurea ce vine ai grija la neplaceri privind locuinta, tensiuni si dificultati de comunicare in camin, in cuplu, in familie si relatiile personale.

Profita de Luna Noua de luni pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul. Gaseste un compromis pentru a obtine linistea sufleteasca!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.