Home / Horoscop saptamanal / Balanță 15-21 iulie 2019

Balanță 15-21 iulie 2019

HOROSCOP BALANTA 15 – 21 IULIE 2019

Pana vineri inca mai ai ocazia sa afli informatii si sa reconsideri atitudini, interese si preocupari referitoare la colectivitate, actiuni si relatii sociale sau umanitare, organizatii, corporatii, afaceri de amploare si viitorul apropiat. In plus, in aceste privinte iti sunt incurajate initiativele si actiunile directe, in special cele legate de socializare, comunicare, informare, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi si demersuri. Iti poti face noi prieteni, cunostinte si relatii, poti castiga popularitate sau poti pune bazele unor parteneriate de afaceri. Posibilitati de succes exista pana spre sfarsitul lunii si mai ales pana pe 25, dar se poate sa fie nevoie sa-ti evaluezi corect puterea, sa stabilesti reguli si sa eviti exagerarile.

Eclipsa Lunara de miercuri poate aduce rabufniri legate de viata particulara, intimitate, linistea sufleteasca, acoperirea necesitatilor de baza, locul de origine, familie, parinti, caminul parintesc si cel propriu, locuinta, proprietati imobiliare. Pot avea loc schimbari radicale si evenimente care sa accentueze necesitatea unui echilibru intre ce ai nevoie social si profesional, si ce trebuie sa faci pentru tine, viata personala si sufletul tau.

Ca urmare pot exista dificultati si tensiuni, cel putin relational si financiar, legate si de succesul tau, cariera si profesie. Poti intampina restrictii sau blocaje cu privire la relatia cu superiorii sau autoritatile, beneficii din renume si imagine publica, dar poti avea parte si de momente profund emotionale, noi oportunitati, lucruri, proiecte sau persoane care sa-ti placa si sa te atraga. Pentru a gestiona aceste crize ramai increzator si incearca sa renunti la atasamente nefolositoare, sa mergi pe ceea ce te inspira, simti si iti doresti cu adevarat.

Tot in aceste privinte, de vineri incolo, pana pe 1 august poti sa descoperi lucruri noi si sa revizuiesti abordari si mentalitati legate de succesul si scopurile tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, imaginea publica, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, faima si reputatie. Mai ales spre sfarsitul saptamanii pot avea loc neintelegeri sau confuzii, dar poti avea parte si de momente de intelegere si constientizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.