Home / Horoscop saptamanal / Balanță 15-21 aprilie 2019

Balanță 15-21 aprilie 2019

HOROSCOP BALANTA 15 – 21 APRILIE 2019

Doar pana sambata te mai implici direct in lucruri ce tin de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, colaborari si lucrul cu publicul. Totusi, ramai in continuare o perioada preocupat de cooperare, convietuire, cuplu si parteneriate. De miercuri, trei saptamani la nivel de mentalitate, comunicare, interese, intalniri, alergaturi si demersuri, iar de sambata, aproape o luna, din punct de vedere al sociabilitatii, relatiilor, dorintelor si castigurilor.

Poti avea succes pana sambata in: ceea ce priveste relatiile colegiale si profesionale, avantajele si beneficiile din eforturile pe care le depui si serviciile aduse altora. Pot avea loc intalniri intense, poti primi oferte de munca si propuneri care te-ar putea tenta, poti fi incantat de noi responsabilitati sau indatoriri si poti gasi noi resurse si moduri de castig. Incearca totusi sa practici moderatia si cumpatarea, ramai principial, evita fixatiile, excesele, extravaganta si lipsa de moralitate sau corectitudine.

Concentreaza-te pe: depasirea crizelor si pierderilor, regenerarea afectiva si financiara, legaturi intime si de suflet, ajutorul din afara, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. Incepand de sambata, pentru o luna aceste lucruri devin cele mai importante.

Atentie la accidente, despartiri sau situatii de criza, chiar incepand de vineri, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: temperament, accidente, rabufniri, impulsivitate si agresivitate. Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari de imagine, comportament si exprimare a identitatii. Incearca sa revezi situatiile din ultima luna si sa iei decizii rationale pentru gasirea unui echilibru intre tine si ceilalti, partener sau cei cu care intri in contact.

Per total, in a doua parte a saptamanii ai grija la: accidente, nervozitate, agitatie, rabufniri emotionale, tensiuni in cuplu, conflicte, certuri, despartiri, blocaje financiare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.