Home / Horoscop saptamanal / Balanță 14 – 20 mai 2018

Balanță 14 – 20 mai 2018

HOROSCOP BALANTA 14 – 20 MAI 2018

Atentie la finante, tensiuni in camin, in dragoste, cu parintii, partenerul sau copiii

 

Si saptamana aceasta, macar in prima parte, ai grija la incidente ciudate, neplaceri privind locuinta, tensiuni in familie, in cuplu, in relatiile sentimentale, intime sau cu copiii, blocaje financiare, dificultati legate de proprietatile imobiliare sau relatiile personale.

De marti, pana in noiembrie inconstanta si situatiile inedite pot aparea in privinta situatiilor de criza, banilor si lucrurilor la comun, mostenirilor, imprumuturilor, pierderilor, despartirilor si intimitatii. De miercuri, tot pana in noiembrie, cu pauza o luna, iti indrepti energia catre iubire, copii, hobbyuri si distractii. De sambata, pentru trei saptamani ti se imbunatatesc relatiile profesionale si imaginea publica, si iti pot creste veniturile din cariera.

Joi si vineri sunt zile bune pentru obtinerea unor resurse si asigurarea nevoilor. De joi pana sambata poti avea surprize legate de intimitate, imprumuturi, venituri din cariera sau relatiile profesionale. Tot de atunci, o saptamana iti sunt favorizate iubirea si calatoriile.

Profita de Luna Noua de marti ca sa initiezi noi actiuni de regenerare si redresare emotionala, si noi planuri financiare. Gaseste-ti echilibrul interior!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.