Home / Horoscop saptamanal / Balanță 14-20 ianuarie 2019

Balanță 14-20 ianuarie 2019

HOROSCOP BALANTA 14 – 20 IANUARIE 2019

De duminica, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, joaca, activitati artistice, educative si creative, lucrurile care iti fac placere si te fac fericit.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind relatiile directe, casnicia, asocierile, uniunile, colaborarile sau aplanarile de conflicte. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de incheierea unor contracte, semnarea unor parteneriate, comunicare, comert sau transport. Indrazneste sa descoperi si sa obtii ce ti-ar placea si ti s-ar potrivi, dar ramai realist, controleaza-ti instinctele si actioneaza pas cu pas.

Concentreaza-te pe: familie, parinti, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. In aceste privinte pot avea loc situatii imprevizibile, schimbari marcante, finalizari, noi inceputuri si oportunitati.

Atentie la: incidente casnice, tensiuni in familie, conflicte in cuplu si in relatiile personale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.