Home / Horoscop saptamanal / Balanță 13-19 mai 2019

Balanță 13-19 mai 2019

HOROSCOP BALANTA 13 – 19 MAI 2019

Pana joi inca iti mai indrepti energia si spiritul de lupta catre extinderea orizonturilor, completarea educatiei, calatorii, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. In aceste privinte, la inceputul saptamanii poti lua initiative pline de succes.

Dupa aceea, incepand de joi, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si actiunile catre atingerea succesului, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, obiectivele sociale, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Chiar de atunci, pana saptamana viitoare ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: orice intalniri si confruntari directe, negocieri sau intelegeri legate de colaborari, asocieri si aplanarea conflictelor. Reusitele tin de legaturi personale, casnicie, cuplu, avantaje si beneficii din contracte, procese, parteneriate si lucrul cu publicul. Pe plan relational si financiar, din perspectiva uniunilor, conlucrarii, cooperarii si convietuirii, pana miercuri ai sansa de a obtine ce iti doresti, in special prin initiative de extindere si perfectionare, actiuni ce tin de educatie, lege, internet, turism sau strainatate.

Concentreaza-te pe: regenerarea afectiva si financiara, relatii intime si de suflet, partaje, mosteniri, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. Din aceste puncte de vedere ai o perioada aglomerata, plina de alergaturi si demersuri. Evenimentele iti pot aduce schimbari favorabile, poti primi vesti sau informatii importante, poti descoperi noi resurse externe si ai ocazia sa iei decizii practice pe termen lung. In plus, de miercuri, pana pe 9 iunie creste probabilitatea legaturilor profunde, a obtinerii avantajelor si beneficiilor materiale dinspre ceilalti, bani sau bunuri la comun. In privinta acestora, a intimitatii si ajutorului financiar extern, pentru o saptamana, pana miercurea viitoare, poti avea parte de situatii neobisnuite. Poti descoperi surse suplimentare de venituri si poti fi brusc atras de o relatie afectiva sau intima neconventionala. Se poate sa gasesti solutii iesite din comun pentru depasirea crizelor si pierderilor, mai ales prin actiuni legate de cariera, conducere, sefi sau autoritati.

Atentie la: aventuri sentimentale, legaturi pasionale, imprumuturi, surse de finantare externe, deoarece evenimentele si situatiile sunt de tip surpriza. Teoretic sunt tentante si placute, insa ramai totusi practic, evalueaza corect situatiile, fii realist si chibzuit. La Luna Plina de duminica ai grija si la finantele proprii, bani, cheltuieli si blocaje financiare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.