Home / Horoscop saptamanal / Balanță 12-18 noiembrie 2018

Balanță 12-18 noiembrie 2018

HOROSCOP BALANTA 12 – 18 NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, sanatate, dificultati de comunicare, in iubire, cu copiii, rudele, colegii

 

Pana joi inca mai poti lua initiative favorabile legate de iubire, copii, arta, joaca, relaxare si ceea ce iti face cu adevarat placere, insa ai grija la incidente, cheltuieli exagerate si conflicte. De vineri schimbi macazul si pana la sfarsit de an iti indrepti eforturile catre serviciu si imbunatatirea conditiilor de munca si trai, dar si a sanatatii. Totusi, in continuare, pana martea viitoare evita excesele, epuizarea fizica, actiunile riscante sau impulsive.

Tensiuni mentale, oboseala psihica si fizica, neintelegeri si confuzii pot exista insa toata saptamana, referitor la alergaturi, drumuri, educatia de baza, interactiunea cu rudele, vecinii si anturajul, diferite mentalitati, schimburi, demersuri sau intelegeri, comert si acte de semnat. Sambata este o zi care necesita atentie, cand pentru trei saptamani incepi sa iti revizuiesti judecata, viziunile, interesele si dorinta de progres in privinta acestor lucruri.

Incepand de vineri esti liber din nou sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua referitor la abilitatea de a socializa si a obtine beneficii din farmecul propriu, felul in care te comporti, te infatisezi si te exprimi.

Si tot de vineri, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de familie, camin si proprietati imobiliare, noi sanse privind scopurile tale si imbunatatirea imaginii publice, dar si echilibrarea vietii personale cu cea sociala si profesionala.

Profita de aceasta perioada pentru a-ti trasa obiective pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.