Home / Horoscop saptamanal / Balanță 12-18 august 2019

Balanță 12-18 august 2019

HOROSCOP BALANTA 12 – 18 AUGUST 2019

In aceasta saptamana preocuparea ta majora este legata de colectivitate, actiuni si relatii sociale, activitati umanitare, popularitate, organizatii, corporatii, afaceri de amploare si viitorul apropiat.

Aici iti indrepti actiunile si gandurile, aici te concentrezi mai mult pe dorintele tale, castiguri si ceea ce te atrage cu adevarat. Teoretic ai o perioada buna pentru beneficii din afaceri, parteneriate, noi cunostinte si relatii pe plan social. Totusi, Luna Plina de joi poate accentua anumite neimpliniri si poate aduce noi perspective, intalniri, informatii sau descoperiri. Incearca sa fii deschis schimbarilor, evita sa-ti impui vointa, reevalueaza-ti puterea, drepturile si meritele.

Luna Plina de joi mai poate aduce tensiuni legate de recunoasterea meritelor, sentimente, iubire, legaturi romantice, ceea ce iti face placere si te face fericit, copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii. Vezi ce ai nevoie si cum poti sa echilibrezi lucrurile.

Pe termen lung:

Incepand de luni, pana in ianuarie iti sunt incurajate inovatiile, reformele si gasirea unor atitudini originale legate de resurse externe, depasirea crizelor, recapatarea controlului, relatii intime si de suflet, imprumuturi, posesiuni la comun, mosteniri si partaje. In privinta acestor lucruri ai liber sa te reinventezi.

De duminica, o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si energia spre imbunatatirea psihicului, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare, meditatie, introspectie, eliminarea lucrurilor nocive. Profita pentru a lua initiative cu succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.