Home / Horoscop saptamanal / Balanță 11-17 noiembrie 2019

Balanță 11-17 noiembrie 2019

HOROSCOP BALANTA 11 – 17 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta, cel putin in primele zile, inca mai ai ocazia sa lupti cu succes pentru ceea ce iti propui in ce priveste viata ta si directia in care te indrepti, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare, infatisare si modul in care esti vazut de catre ceilalti. Exista sanse marite pentru gasirea unor rezolvari amiabile, negocieri reusite, corectitudine si dreptate, asa ca actioneaza cu optimism, incredere si curaj.

Lucrurile in care te implici sunt insa legate de bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, nevoile fizice si confortul personal. Aici pot avea loc confruntari si dificultati datorita Lunii Pline de marti care pune accentul pe nevoia de siguranta afectiva si psihica, bani dinspre ceilalti, credite si bunuri la comun. Totusi, situatiile ivite pot aduce ajustari, corectii, momente de trezire la realitate, posibilitatea de a obtine ce iti doresti si de a-ti vedea visele implinite. Ca urmare poti restabili echilibrul intre rezervele tale si ce vine din afara, banii castigati si cei primiti, confortul fizic si cel emotional. Perioada este favorabila pentru a gasi noi resurse, pentru a afla noi informatii, pentru a recapata controlul si a face schimbari cu privire la economie, productivitate, situatia financiara, resurse materiale, valorificarea talentelor native, achizitii, posesiuni, confort si nivelul de trai. Fii increzator si urmeaza-ti instinctul.

Afectiv si financiar, din perspectiva atractiilor, dorintelor, castigurilor, persoanelor si proiectelor ce tin de mediul apropiat, comunicare, informare, publicitate, comert, tranzactii, intelegeri, prieteni, rude, vecini si anturaj, poti fi idealist, visator si usor de impresionat. Este o perioada mai buna pentru sentimente inaltatoare, generozitate, inspiratie si relaxare, decat pentru chestiuni practice. Simte-te bine, insa evita sa te sacrifici si sa iei decizii importante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.