Home / Horoscop saptamanal / Balanță 11-17 martie 2019

Balanță 11-17 martie 2019

HOROSCOP BALANTA 11 – 17 MARTIE 2019

Poti avea succes in: privinta depasirii crizelor, regenerarii, relatiilor intime si sufletesti, imprumuturilor, surselor externe de venituri, bani sau posesiuni la comun. Nevoia de intimitate si pasiunea iti pot aduce sau consolida relatii de suflet, poti obtine ajutor din afara si instinctul de supravietuire iti da forta si vointa necesare pentru a merge inainte. Deciziile de a prelua controlul sunt durabile in timp, poti actiona in mod eficient, iar initiativele de redresare iti pot aduce stabilitate afectiva si financiara. Este un moment bun sa elimini obiceiuri nesanatoase si sa iti schimbi rutina zilnica, dar si sa cauti sprijinul celorlalti, psihologic, emotional sau material. Poti fi ajutat de familie, poti primi sau finaliza mosteniri, dar sunt posibile dificultati pe plan sentimental.

Desi pot avea loc tensiuni in dragoste si cu copiii, blocaje in petrecerea timpului liber si distractiilor, ai totusi sansa de a imbina placutul cu utilul si de a gasi activitatile, relatiile si persoanele potrivite, care sa te faca fericit. Poti incepe o poveste de iubire sau un hobby, poti descoperi noi pasiuni, preocupari artistice sau creative relaxante si profitabile.

Concentreaza-te si fii atent la: obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, eforturile fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari, descoperiri de noi perspective si schimbari de conceptie. Ai sansa sa pui punct unor obisnuinte, sa te stapanesti, sa incepi sa te organizezi si sa controlezi mai bine lucrurile, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri, incidente, inselaciuni, probleme legate de principii sau erori de judecata.

In acelasi timp ai grija si la accidente, drumuri scurte, anturaj, rude, prieteni, comunicare, tranzactii, schimburi, intelegeri si demersuri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.