Home / Horoscop saptamanal / Balanță 11-17 februarie 2019

Balanță 11-17 februarie 2019

HOROSCOP BALANTA 11 – 17 FEBRUARIE 2019

Incepand de joi, o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre depasirea crizelor si pierderilor, relatii intime sufletesti, regenerarea financiara si obtinerea unor resurse externe.

Pana atunci iti consumi energia pe actiuni legate de relatiile directe, parteneriate, casnicie, aplanarea conflictelor, procese si asocieri. Poti fi agitat si agresiv, asa ca incearca sa-ti controlezi impulsivitatea fata de ceilalti si nevoia de eliberare de anumite relatii sau contracte. Ai puterea sa faci o modificare si sa gasesti noi metode de a-ti exprima dorinta de cooperare, conlucrare si convietuire, insa canalizeaza-ti lupta catre un scop concret.

Poti avea succes in: activitati si initiative ce tin de iubire, copii, exprimarea sentimentelor, creativitate, arta, hobbyuri, lucruri pe care le poti face singur, iti plac, te fac fericit si te scot in evidenta. Este posibil sa primesti noi oportunitati, sa urmezi o noua directie, sa incepi o poveste de dragoste sau o relatie de lunga durata.

Activitatile zilnice, rutina, obligatiile, serviciul, sanatatea, conditiile de munca si trai, pot cunoaste o imbunatatire si poti obtine anumite avantaje si beneficii. Intuitia te poate ajuta in aceste lucruri si poti capata noi viziuni despre cum ai putea sa-ti folosesti energia fizica si capacitatea de munca, dar pot fi identificate si clarificate mai bine in luna ce vine.

Concentreaza-te pe: familie, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. In lunile ce vin pot exista evenimente marcante care sa-ti aduca nevoia unei reinventari din temelii. Saptamana aceasta poti avea intalniri placute si folositoare, iti poti implini dorintele si te poti lansa in proiecte rentabile pe termen lung, benefice atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: conflicte in cuplu si in relatiile personale. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute legate de anumite persoane, asociati sau colaboratori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.