Home / Horoscop saptamanal / Balanță 10 – 16 decembrie 2018

Balanță 10 – 16 decembrie 2018

HOROSCOP BALANTA 10 – 16 DECEMBRIE 2018

Atentie la sanatate, epuizare fizica, oboseala, tensiuni la locul de munca

Incepand de joi, pana la inceputul lui ianuarie gandurile si preocuparile tale se concentreaza din nou pe socializare, comunicare, educatia de baza, aflarea informatiilor, relatia cu cei apropiati, rude sau prieteni, tranzactii, demersuri, intelegeri si acte de semnat.

In ceea ce priveste familia, legatura cu parintii, caminul, situatia locativa si proprietatile imobiliare, de miercuri pana lunea ce vine poti imbunatati relatiile, poti creste beneficiile si poti obtine ceea ce iti doresti.

De miercuri pana duminica poti lua decizii realiste si calculate, favorabile pe termen lung, cu privire la veniturile si posesiunile tale, investitii, economie, imbunatatirea confortului si nivelului de trai, dar si folosirea eficienta a resurselor si calitatilor tale.

Tot de miercuri, pana lunea viitoare ai suficienta putere, credinta, ambitie si vointa pentru a lua initiative referitor la locul de munca, legaturile colegiale, serviciile pe care le faci altora, obligatii, responsabilitati, eforturi fizice si sanatate.

Profita dupa ziua de miercuri pentru a lua hotarari pline de succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.