Home / Horoscop saptamanal / Balanță 1 – 7 octombrie 2018

Balanță 1 – 7 octombrie 2018

HOROSCOP BALANTA 1 – 7 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, tensiuni in camin, familie, in dragoste sau cu copiii

 

Incepand de luni, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor transformari si schimbari profunde ce tin de locurile natale, familie, camin, imobiliare, lucrurile si locurile care te fac sa te simti in siguranta, si acoperirea nevoilor intime, de baza.

In primele zile, mai ales miercuri, ai grija la neplaceri sau incidente in camin, temperament si tensiuni in cuplu, in familie, cu parintii sau in relatiile personale.

De vineri, pana la sfarsitul lunii ai ocazia sa reevaluezi starea financiara, posesiunile, investitiile, confortul si nivelul de trai, sa intelegi care e valoarea ta si cum iti poti folosi calitatile ca sa obtii venituri. Tot de vineri, macar o saptamana incearca sa te concentrezi in aceste directii, ca sa eviti neplaceri sentimentale, blocaje financiare si cheltuieli pe placeri, lux sau distractii. Fii constructiv, reexamineaza situatia in care esti si profita ca sa afli exact ce iti place si te pasioneaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.