Home / Horoscop saptamanal / Balanță 1-7 iulie 2019

Balanță 1-7 iulie 2019

HOROSCOP BALANTA 1 – 7 IULIE 2019

Incepand de acum, toata luna iti indrepti preocuparile atat catre succesul social propriu, cat si spre popularitate, societate si grupul din care faci parte.

Eclipsa de Soare de marti iti poate aduce noi oportunitati legate de succesul si scopurile tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, faima si reputatie. Spre sfarsitul saptamanii pot exista anumite restrictii, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, dar si noi directii de urmat. Succesul pe termen lung poate fi conditionat de incheierea unor capitole, rupturi sau finalizari. De miercuri incolo iti sunt favorizate castigurile, avantajele si beneficiile pe plan relational si financiar ce tin de imaginea ta publica, renume si legaturi profesionale. Chiar la sfarsitul saptamanii pot aparea noi sanse favorabile, persoane sau proiecte care sa te atraga si sa te surprinda in mod placut.

In ceea ce priveste colectivitatea, actiunile si relatiile sociale sau umanitare, organizatiile, corporatiile, afaceri de amploare si viitorul apropiat, de marti ai calea deschisa pentru a actiona in mod direct. Si in aceasta saptamana, dar si urmatoarea, pot avea loc neintelegeri, tensiuni sau incidente legate de grupuri, multime si asociatii, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.