Home / Horoscop saptamanal / Balanță 1-7 ianuarie 2018

Balanță 1-7 ianuarie 2018

HOROSCOP BALANTA 1 – 7 IANUARIE 2018

Atentie la tensiuni in camin si familie, cu sefii si autoritatile

 

In continuare, pana duminica ai sansa sa descoperi resursele potrivite ca sa-ti maresti castigurile din folosirea propriilor talente, si ca sa-ti imbunatatesti calitatea vietii. De marti incolo poti sa gasesti noi baze ale casniciei, parteneriatelor si asocierilor, iar de joi pana duminica iti este favorizata semnarea unor parteneriate si contracte de colaborare.

Pana la mijlocul saptamanii viitoare atentia iti este indreptata catre casa, familie, parinti si locurile natale. Poti lua decizii durabile in aceste privinte, poti obtine ceea ce iti doresti referitor la camin si familie, si poti avea un succes ce tine de proprietatile imobiliare. In acelasi timp ai puterea de a face o schimbare importanta legata de familie, parinti sau locuinta. Totusi, incearca sa fii mai calm acasa.

Luna Plina de marti poate face sa pierzi controlul intr-o situatie legata de cariera, profesie sau imaginea publica. Ramai calm in fata sefilor si autoritatilor, si gaseste solutii de mijloc intre viata personala si cea sociala. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.